fredag den 9. august 2013

Personlig tegning tegnes

Jeg tegner personlige tegninger som event fx til polterabends. Hvis du gerne vil have tegnet en tegning fx croquis, kan du bestille en personlig tegning her. De bruges ofte som overraskelse til brudens morgengave osv. Jeg laver både portrætter hvor ansigtet er det væsentligste, men også portrætter med HELE mennesket – både med og uden tøj. Gerne pikante men ikke udleverende. Jeg har i tidens løb tegnet både mænd og kvinder. Det er muligt for modellen at have forslag til fx motiv, tøjvalg, lokalitet, modellens stilling, stemning og farver. 

Jeg har atelier i Vanløse, København, hvor du kommer for at sidde model for mig. Så en del af oplevelsen er at være i et rigtigt kunstneratelier. De bedste billeder laves i samspillet mellem kunstner og model. Du fortæller om dine forventninger, og så maler vi billedet, hvor du sidder model ca. 2 timer, og hvor du kan se processen, og komme med evt. ønsker undervejs. Når vi begge er tilfredse med tegningen, får du den med hjem – men først da, og til en på forhånd aftalt pris. 

Vi aftaler fra starten pris, størrelse og forventninger. Det gør vi over telefonen.  Er tegningen først tegnet, er købet bindende. Mine priser er normalt for tegninger i kul/blyant/oliekridt eller et mix af teknikker ligger på ca. 2000 kr for 1stk A4 eller A3 portræt, eller vi kan lave en anden ordning til 4000 kr., hvor du får alle de bedste af vores produktion med dig hjem. Man er velkommen til at tage proviant og hygge med sig men alle skal være ædru. alkohol nydes bagefter. 

Denne event er for 1 person eller et gift par

Pris:
2000 kr for 1stk A4 eller A3 portræt
eller
4000 kr., hvor du får alle de bedste af vores produktion med dig hjem.

1 kommentar:

  1. muy buen trabajo! la invito a visitar plasticaenla5del11.blogspot.com un saludo desde Argentina, Ana

    SvarSlet